AVTECH PUSH VIDEO 5 másodpercen belül értesül egy video üzenet formájában, hogy időben cselekedhessen! Biztonságos otthon! - Push Video értesítést kap, ha bárki belép a házába. Biztonságban érezheti magát, egy virtuális biztonsági őrrel. AVTECH PUSH VIDEO 5 másodpercen belül 30 másodperces videó üzenet - Bármi történik otthonában azonnal értesül róla Bárhol és bármikor az Ön védelmében! Az EagleEyes az 1. számú mobil távfelügyelet a világon. Gyermek felügyelet. Vigyázzon gyermekeikre, akkor is ha éppen nincs velük! Zsebében a biztonsági őre! - A világ bármely pontjáról szemmel tarthatja otthonát az EagleEyes-al!

Push Video

A legjobb biztonságiőr

A Push Video egy hatékony, videolejátszással és aktív eseményértesítési tulajdonsággal bíró mobil megfigyelési rendszer, különösen az iPhone, iPad, Galaxy és más Android eszközök esetén. Az ingyenes EagleEyes mobil alkalmazás feltelepítése után mindössze 5 mp-cel az esemény bekövetkezte után megkaphatja az értesítést és megnézheti a történteket. A Push Video szemmel tartja az értékeit és soha sem alszik.

 

Összehasonlítás más népszerű IP kamerákkal és DVR-ekkel

A Push Video sokkal pontosabb, az esemény bekövetkeztét megelőző 3 mp történéseit tartalmazó előriasztás rögzítést is magábanfoglaló értesítést biztosít a megfigyelt terület hatékonyabb ellenőrzése céljából.

Tételek

Push Video IP kamera

Más IP kamera

Értesítési módszer

Azonnali videoértesítés

támogatott

nem támogatott

Email / FTP

támogatott

támogatott

SMS

támogatott
(meghatározott modell)

támogatott

Eseményérögzítés

Előriasztás rögzítés
(Esemény bekövetkezte előtti rögzítés)

támogatott

nem támogatott

Kettős megerősítés

támogatott
(mozgás + PIR)

nem támogatott
(csak mozgás!)

Mentés mobiltelefonra

támogatott
(EagleEyes Plus)

nem támogatott

 
push-video összehasonlítása

Push Video és biztonságirendszer öszehasonlítása


A Push Video csökkenti a biztonsági rendszerekben mindig bekövetkező téves riasztásokat, továbbá azonnali videoértesítést nyújt, ami lehetővé teszi a helyzet azonnali ellenőrzését és a kár megelőzést célzó lépések megtételét.
 
 
Továbbá, a Push Video sokkal költséghatékonyabban és pontosabb módón védi szeretett családját és házát. Esemény esetén 5 másodpercen belül kép és hang okos telefonján a világ bármely pontján
Tételek Push Video Biztonságirendszer
Havi költség Internet díj + NTD416 (12M/4M) Legalább 2000NTD (taiwani dollár)
Értesítési módszer Videoértesítés 5 mp-en belül Érzékelő által érzékelt esemény
Valósidejű felügyelet Okostelefon vagy táblagép mobilalkalmazás Nincs
Hozzáférés/elérés Személyes eszköz, fióknév és jelszó Biztonsági szolgálattól függ

Tudjon meg mindent az AVTECH PUSH VIDEO funkciójáról! Kattintson a részletekért

Részletek!